+46:3C Inkl cd

Artikelnummer: sg9789121211076

Kategorie: Buch Erwachsene


83,87 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


+46 är landsnumret till Sverige, men också namnet på ett läromedel som bygger på samhällsorientering och kommunikation. Serien är mycket uppskattad för sitt verklighetsnära, faktabaserade fokus och för de många användbara dialogerna. I +46-serien motsvaras fyra av de sex Sfi-kurserna av varsin huvudbok, alla med samma upplägg. Det förenklar för dig som undervisar deltagare på olika kurser. Du kan lätt hitta rätt bok i +46-serien.

Läs mer
+46 - Allt-i-ett-böcker
De fyra allt-i-ett-böckerna har samma upplägg, med kapitel byggda kring ett samhällsorienterande tema. Basen i varje kapitel utgörs av ett stort bildmaterial, rikligt med korta dialoger och texter. Dessutom finns:
- "Vad-ska-de-göra?"-texter (diskussionsunderlag)
- "Lär-att-lära-sidor" (reflexion kring det egna lärandet)
- uttalsövningar
- hörövningar
- skrivövningar
- muntliga övningar
- "Kan du det här?" (utvärdering)
- extratexter
Sist ligger ett fristående grammatikavsnitt med tydliga uppställningar och övningar. På elev-cd:n längst bak i boken finns alla uttals- och hörövningar.
+46 2 kurs B är avsedd för nybörjare med kortare studiebakgrund som börjar sina Sfi-studier i kurs B. Boken täcker hela kurs 2B. Introduktionskapitlet följs av fyra kapitel om konsumtion, sjuk- och friskvård, boende samt arbete.
+46 2 kurs C tar vid på den nivå där +46 2 kurs B slutar och når upp till slutnivå för kurs C. Introduktionskapitlet behandlar geografi, familj och relationer och syftar till att eleverna ska lära känna varandra. Därefter följer fyra kapitel om fritid, utbildning, arbete samt demokrati.
+46 3 kurs C är avsedd för nybörjare med gymnasiestudier från hemlandet, som börjar sin Sfi-utbildning i kurs C. Boken består av sju kapitel: ett introduktionskapitel samt avsnitt om att gå och handla, att gå till doktorn, boende, fritidsaktiviteter, studier och arbetsliv.
+46 3 kurs D tar vid på den nivå där +46 3 kurs C slutar och når upp till slutnivå för kurs D. Boken består av sju kapitel: ?På tal om ...?, landet och folket, familjen, ekonomi, politik, lag och rätt, arbete och kultur. Den avslutas med ett grammatikkapitel.
+46 - Facit
Det finns facit till allt-i-ett-böckerna.
+Texter - Lärar-cd-skivor
På lärar-cd-skivorna +Texter finns böckernas alla texter och dialoger, liksom de populära texterna "Alma berättar", om ett svenskt livsöde under 1900-talet.
+Lärare - Lärarhandledningar
I respektive lärarhandledning +Lärare finns förslag till muntliga övningar, m.m, till varje kapitel. På cd-rom-skivan längst bak finns rikligt med kopieringsunderlag, liksom tips på hur man praktiskt kan arbeta med bokens texter och bilder.
+Verb
En verblista där man kan repetera och lära in hur 1110 svenska verb böjs i formerna imperativ, infinitiv, presens, preteritum, supinum och perfekt particip.


Autor: Maria Gull
Seitenzahl: 240
Verlag: Liber
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789121211076
Veröffentlichungsdatum: 20040628
Produktnummer Verlag: 1489
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 557 gr
Gewicht_attribut: 557 gr