... får leken tåla

Artikelnummer: sg9789177791454

EAN: 9789177791454

Kategorie: Krimis


11,72 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Mitt i natten lyses stadshimlen upp av skenet från tre stora eldsvådor. Det är mer än bara ett tragiskt sammanträffande. För kriminalkommissarie Helen Grace visar sig en ondska hon aldrig tidigare sett maken till.

Bränderna kräver flera människoliv, och det framgår snart att de är noggrant planerade och iscensatta. Men utredningen hinner knappt börja förrän nya lågor slickar stadens byggnader och fler får sätta livet till.

Pressen på Helen blir stor när allmänheten kräver att hon och hennes team ska hitta den skyldige och få ett slut på de fruktansvärda mordbränderna. Och som om det inte vore nog måste hon också hantera sina överordnade och säkerställa att den ambitiösa reportern Emilia Garanita inte stjälper polisens arbete.

Utredningen blir till en krutdurk. Frågan är hur Helen ska orka stå emot sina egna demoner och kunna koncentrera sig på att hitta och oskadliggöra mordbrännaren.

...får leken tåla är den fjärde, fristående boken om kriminalkommissarie Helen Grace. Serien har sålts till ett tjugotal länder och legat på många topplistor världen över.

"Det är nagelbitande spännande rätt igenom. Arlidge vet hur man bygger upp en historia dramaturgiskt så man inte kan släppa den."

Björn G Stenberg, Upsala Nya Tidning

"Arlidge fångar läsaren med berättelsen och driver historien framåt på ett sätt som gör att man har svårt att lägga ifrån sig boken. Gåtans lösning är smart, och lite oväntad"

Anna Warner, Skaraborgs Allehanda


Autor: M. J. Arlidge
Seitenzahl: 413
Verlag: Lind & Co
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch
ISBN: 9789177791454
Veröffentlichungsdatum: 20180403
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 230 gr
Gewicht_attribut: 230 gr

Kunden kauften dazu folgende Produkte
Silvervägen

Silvervägen

11,50 € *