101 Fikabröd du måste baka innan du dör

Artikelnummer: sg9789188397287

Kategorie: Kochen & Backen


21,30 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Idén till boken växte fram eftersom vi är många som gillar att baka ibland eller bara till speciella tillfällen. Då behövs ofta små satser som vi vill ska gå åt!

De här recepten är därför anpassade för att kunna bjuda våra vänner på något hembakat utan att det tar så lång tid att baka. Det blir heller inga stora mängder över till nästa dag eller som ska sparas i frysen.

 

 Förr var det viktigt att bjuda på fler sorters kakor på kaffekalasen. Idag har vi sänkt kraven betydligt och nöjer oss oftast med en kaka till eftermiddagskaffet eller till kaffet-på-maten. Ibland serveras också en liten bakelse i stället för dessert. 

 Recepten i boken är i små satser om 6-8 kakor eller bullar. Flera av recepten kan varieras genom att byta ut smaksättningen och de flesta går att dubbla när det ska räcka till flera.

 I vårt sommarhus t ex bakar jag i en liten ugn. Det finns heller ingen möjlighet att frysa in det som blir kvar efter kaffestunden i bersån. Det samma gäller för många i både husbil och båt.

 Vår förhoppning är att du ska lockas av både recepten och bilderna. Låt din egen fantasi flöda och bli inspirerad att baka i både slott och koja!

 


Autor: Marie Törnblom
Seitenzahl: 239
Verlag: Stevali
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789188397287
Veröffentlichungsdatum: 20180423
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 620 gr
Gewicht_attribut: 620 gr

Kunden kauften dazu folgende Produkte