59 goda och enkla honungsrecept

Artikelnummer: sg9789198116106

Kategorie: Kochen & Backen


37,09 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


59 enkla och goda honungrecept är en inspirationsbok för såväl vana kockar som nybörjare. Här hittar du recept för frukost, middag och myskvällarna framför TVn. Alla recept innehåller råvaran honung. Dessutom finner du recept på bakning och hur du kan använda honung för kroppens välmående. Gamla huskurer blandas med vardagsrecept. Lycka till att förgylla din matlagning med naturens egna guld.

Honungsboken ?59 enkla och goda honungsrecept? är en inspirationsbok för dig som vill byta ut sockret i matlagningen till naturprodukten honung.

Såhär säger författare Linda Schoultz om idén till boken: -?Jag är ingen forskare (även om det finns belägg som visar på nyttiga ämnen i honung) men jag som person har bestämt mig för att naturprodukter är bra grejer. Jag har själv sett bina samla nektar från maskrosorna när jag legat på en solbädd bredvid. Jag vet att pollinering är livsviktigt för floran. Att rekommendera naturlig sötma, lokalt producerad och något så ofarligt som ett helt samhälle livnär sig på. Det ser jag som ett bra matval. Därför gör jag en bok baserad på honungsrecept?.

Autor: Linda Schoultz
Seitenzahl: 210
Verlag: Schultz förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Spiralbindung
ISBN: 9789198116106
Veröffentlichungsdatum: 20130809
Produktnummer Verlag: 6584
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.