8 x otrohet : noveller

Artikelnummer: sg9789188144607

Kategorie: Belletristik


16,61 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


I åtta lika moderna som tidlösa noveller visas otrohetens många ansikten: mot den man älskar, mot barnen, mot syskonen, mot sig själv. I 8 x Otrohet undersöker Stig Hansén våra starka känslor när vi ställs inför tro, hopp och kärlek.

Stig Hansén är författare och journalist, född i Malmö 1954. Han bor i Göteborg sedan 1977.

Vad ska han göra när hon ligger med andra? Ställa henne till svars eller hålla tyst och hoppas på en bättre morgondag? Eller vara otrogen själv? Han har samlat på sig ett knippe lögner att ta till i fall han upptäcks, men lär sig att språket och ursäkterna kan användas till mycket. Precis som kärleken. Men det inser inte en annan man vi möter, han som lovar göra sin nya kvinna med barn i London där hon aldrig varit.

Och vad ska mannen som far till Paris för att få vara ensam göra? Han tänker oavbrutet på sin sjuka dotter där hemma, men hennes mamma säger att hon vill att han inte kommer hem. En annan man får höra de mest oväntade saker av sin son. Hemma väntar den nya frun som kanske är med barn. Hur ska han kunna nå henne om han inte ens kan förstå sin son?

Och vad finns det för svar att ge när man varit otrogen och vill skilja sig, men får frågan om man inte ett tag kan ta hand om den behövande systerdottern? Är det för mycket begärt att man sätter den egna kärleken i karantän när det gäller att rädda ett barn?


Autor: Stig Hansén
Seitenzahl: 190
Verlag: Lindelöws bokförlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789188144607
Veröffentlichungsdatum: 20020716
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 470 gr
Gewicht_attribut: 470 gr