Ali Baba och de fyrtio rövarna (lättläst)

Artikelnummer: sg9789177237488

Kategorie: Sonstiges


27,62 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Ali Baba är en fattig skogshuggare. En dag ser han fyrtio rövare i skogen som gömmer sitt stöldgods i en grotta i ett berg. För att komma in i grottan måste man säga trollformeln ?Sesam öppna dig?. Inne i grottan ligger guld, ädelstenar och andra dyrbara föremål. Ali Baba tar sig in och blir en rik man. Men snart är rövarna honom på spåren ?

Ali Baba och de fyrtio rövarna är en folksaga från Mellanöstern och en av de mest kända sagorna i samlingen Tusen och en natt. Den spännande sagan roar dagens publik och läsare lika mycket nu som för flera hundra år sedan. Här är den bearbetad till lättläst.

Klassiker ger en djupare förståelse för vår tid och kan användas i undervisningen. Under konceptet Tidlösa berättelser ger vi ut lättlästa versioner av klassiker och sagor som är just tidlösa. Tack vare det kan alla elever oavsett läsförmåga läsa samma berättelse, men i olika utgåvor.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.

Autor: Abdul-Fattah Sabri
Seitenzahl: 74
Verlag: Vilja förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789177237488
Veröffentlichungsdatum: 20190805
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.