Alienerad

Artikelnummer: sg9789185705252

Kategorie: Krimis


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Han hade gjort vapnet klart, laddat magasinet med sex patroner, monterat ljuddämparen och mätt avståndet till trappan på Rådhusplatsen åtskilliga gånger. Klockan började närma sig tre på eftermiddagen så det var snart dags. Nu hade poliseskorten med objektet i följebil kommit i höjd med centralstationen och skulle snart svänga höger ned mot Rådhusplatsen. Han stod hela tiden och växlade med blicken mellan polisbilen som för en stund försvunnit ur sikte och mot männen som bara stod och diskuterade.

Blicken var stålblå och under det kortsnaggade håret kunde han skymta ett långt ärr. I Samirs ögon såg han ut som en krigare, en person som han inte skulle vilja möta.

Efter att ha sprängt en internationell liga, vilket skildras i boken "Dödlig Export", trodde Sigge Sommarlund att det skulle bli ett lugnt liv som polischef i Trosa. Lugnet blir kortvarigt då en beskyddarliga flyttar sin verksamhet till en ödsligt belägen gård inom Sommarlunds distrikt. Brottets natur gör att man inte i första hand kontaktar polisen och det verkar bli ett svårlöst fall, men Sommarlund får av en tillfällighet okonventionell hjälp från oväntat håll.

"Alienerad" är den andra boken i en serie kriminalromaner med Sigge Sommarlund som huvudperson.

Autor: Torbjörn Ring
Seitenzahl: 311
Verlag: Sivart Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789185705252
Veröffentlichungsdatum: 20090515
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 660 gr