Alla tiders trädgård : din guide till årstidernas färgsättning i trädgården

Artikelnummer: sg9789163994739

Kategorie: Einrichtung & Garten


21,30 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Varje trädgårdsentusiast har en relation till växternas inneboende färgprakt. Alla har vi färger som vi är extra svaga för - klarröda kornellgrenar, ljusgul trollhasselblomning eller nepetalila i rabatten - favoritnyanser som lyfter humöret och ger trädgården extra lyskraft. För många är just färgerna avgörande för hur den egna trädgården helst ska se ut.
Det är bara ett problem: Du vet förmodligen vilka färger du vill ha - men hur väljer du rätt växter? Den här boken hjälper dig att hitta trädgårdens rätta nyanser över hela året. En nyckel till trädgårdens färger. Vad blommar i gult vår, sommar och höst? Vilka växter ska jag välja för att få inslag av röda toner under vintern? Boken beskriver årstid för årstid och färg för färg de växtval som ger rätt nyanser.
Boken är tänkt för alla som är intresserade av trädgårdsväxter eller har en trädgård, jobbar med trädgård eller rent av skriver om trädgård. Vare sig du som läsare har förkunskaper eller inte, kan boken bidra med inspiration. Boken ger läsaren en överblick över utvalda växter som kan användas för att färgsätta trädgården under olika årstider. Boken kan även användas som uppslagsverk, till exempel om du letar efter en växt som får röda höstlöv.

Autor: Jenny Fogelström
Seitenzahl: 88
Verlag: Jenny Fogelström
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789163994739
Veröffentlichungsdatum: 20181214
Produktnummer Verlag: 9391
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 363 gr
Gewicht_attribut: 363 gr