ArtMonitor 7. Musikens Plats / The Place of Music

Artikelnummer: sg9789197847506

EAN: 9789197847506

Kategorie: Sonstiges


23,13 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


I Göteborg finns en grund. Här har man arbetat med gestaltande musikforskning i decennier. Det har då handlat främst om en verksamhet i gränslandet mellan tolkning och historisk rekonstruktion av musikaliska kulturarv – barockorglar, operor, musikaliska tekniker och teknologier. Nu tar den här verksamheten flera steg i riktning mot en gestaltande forskning inriktad på kritik och utveckling av själva det samtida musikaliska fältet.

Och det är för att manifestera denna nya inriktning mot musikalisk forskning såsom konstnärligt utvecklingsarbete och konstnärlig praktik som vi har gjort Musikens plats. Det faktum att vi har bjudit in kritikern och essäisten Magnus Haglund att vara gästredaktör för numret talar om den centrala plats vi tillmäter både den avancerade musikaliska praktiken och de tvärkonstnärliga perspektiven i det nya forskningsbegrepp som växer fram.

Haglund har bjudit in ett nätverk av komponister och interpreter att skriva. De delar en ovanlig och kanske också motsägelsefull passion: en passion för reflektion, som de är utomordentligt bra på att gestalta, visa och problematisera i skrift. Resultatet har blivit något som ovanligt som en litterär forskningsrapport om musikaliska och litterära tillstånd och utvecklingsperspektiv.

Seitenzahl: 224
Verlag: Art Monitor
Sprache: Englisch
Format: Pamphlet
ISBN: 9789197847506
Veröffentlichungsdatum: 20091201
Produktnummer Verlag: 4612
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 1062 gr
Gewicht_attribut: 1062 gr