Avgrundens änglar

Artikelnummer: avgrundensanglar

Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

286 Seiten für Teenager und junge Leser. Das Buch geht eher in Richtung Krimi

Kategori: Deckare


12,00 €

inkl. 7% Moms ,

Leveranstid: 6 - 7 ArbetsdagarBestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

286 Seiten für Teenager und junge Leser. Das Buch geht eher in Richtung Krimi

Beschreibung:

Magnus Nordin tecknar samhällets skuggsida

Vid ett kafébord inne i stadens galleria. Det var där hon sågs vid liv sista gången. Julia. Historien som rullas upp är lika mörk som brutal och den är en del av vårt samhälle.

Louise Hjelm är kriminalinspektör i staden. Det blir hennes sak att lösa fallen med de försvunna unga kvinnorna. För de är flera. Ett olöst fall kastar en mörk skugga över staden och polisen har inga spår, inga ledtrådar.

Men det är fler som engagerar sig i övergreppsbrotten och försvinnandena. Gymnasieläraren Molly Zetterholm tar saken i egna händer när hon samlar några unga människor kring sig. Genom aktioner skipar rättvisa på sitt sätt.Alice är en av Mollys änglar. Hon är på flykt och i Mollys aktionsgrupp finner hon en fristad.

När Magnus Nordin är tillbaka med en ny spänningsroman griper svärtan och våldet tag. Verkligheten bakom chatsidornas fasader är allt annat än vacker. Unga flickor söker bekräftelse, eller till och med kärlek och blir lättlurade offer för män som förgriper sig, män som våldtar. Och det händer här och det händer nu.

"Välskrivet, rått och brutalt om en verklighet man helst inte vill se." Gull Åkerblom. BTJ-häftet

 


Författare: Magnus Nordin
Förlag: Manpocket
Språk: svenska
Format: Bok
ISBN: 9789175033549