Bästa målet, Olivia!

Artikelnummer: sg9789188613288

EAN: 9789188613288

Kategorie: Sonstiges


16,81 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Det är dags för Adventscup och Olivia är taggad. I publiken sitter hennes familj och Ambra som hon brukar spela FIFA med. Mamma är också där, trots att cancern har kommit tillbaka. Olivia får kämpa med att hålla tankarna på fotbollen. Men när hon ser Göteborg FC:s tränare på läktaren inser hon att hon måste visa vad hon kan.

Sagt om boken:

Författaren och sportjournalisten Jennifer Wegerup lyckas levandegöra de spelare hon tar sig an /.../. Genom att väva samman händelser från deras barndom och uppväxt med fotbollsspelandet, samt kanske någon mer avgörande vändning i deras spelarkarriär, skapar hon en varm och engagerande berättelse utifrån både vardagsliv och fotbollssituationer. I Bästa målet, Olivia! får vi bl.a. vara med när Olivias mamma går bort i cancer, när blixten slog ner i den övergivna fotbollen mitt på planen, men också de första trevande stegen mot den karriär som komma skall för Olivia, som när hon blir kontaktad av Göteborg FC:s tränare för provspelning. Maria Källströms illustrationer, nu i färg, ger än mer liv åt de känslor och stämningar som förmedlas och uttrycks genom den lättillgängliga texten. 

Piroska Bakran, BTJ

 

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!


Autor: Jennifer Wegerup
Seitenzahl: 75
Verlag: Olika Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789188613288
Veröffentlichungsdatum: 20190528
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 277 gr
Gewicht_attribut: 277 gr