Bekänna färg : kyrka och hbtq i en regnbågsfärgad värld

Artikelnummer: sg9789186415327

Kategorie: Philosophie und Religion


26,29 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


DENNA ANTOLOGI består av nitton texter som på olika sätt försöker ta ett samlat grepp om kyrkan och hbtq-frågorna. Första halvan av boken lägger tonvikten på en teologisk och historisk bearbetning av frågorna. Andra halvan berör de praktiska följderna av en klassiskt kristen syn på sexualiteten. Boken vill ge underlag för goda samtal om och bearbetning av en för många svår och laddad fråga.


ANTOLOGIN INNEHÅLLER texter av bland andra Anders Arborelius, Ray Baker, Anna Sophia Bonde, Joshua Ryan Butler, Henrik Bååth, Olof Edsinger, Stefan Gustavsson, Richard B Hays, Bengt Holmberg, Richard Hultmar, André Juthe, Mary Jønland, Espen Ottosen, Daniel Ringdahl, Dan Salomonson, Nasrin Sjögren, Lars-Göran Sundberg och Syster Sofie. 


Olof Edsinger är generalsekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen. Han är författare till ett dussintal böcker om Bibeln och det kristna livet och är även känd som en aktiv röst i den offentliga debatten ? inte minst i frågor rörande sexualitet, äktenskap och hbtq.


Ray Baker är teologie doktor och medarbetare i Apologia ? Centrum för kristen apologetik. Han har bland annat skrivit böckerna C S Lewis: Förnuft och fantasi och Det där med Guds vilja.


Autor: Olof Edsinger
Seitenzahl: 324
Verlag: Apologia/CKA
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789186415327
Veröffentlichungsdatum: 20190412
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 575 gr
Gewicht_attribut: 575 gr