Besök från himlen : ett häpnadsväckande möte med trösten från andra sidan

Artikelnummer: sg9789187827785

EAN: 9789187827785

Kategorie: Philosophie und Religion


23,13 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


En lördag strax efter jul försvann Harriet Deison. Hon levde ett underbart liv tillsammans med Pete, hennes make sedan fyrtiotre år. Men Harriet, som från och till under hela sitt vuxna liv kämpat med depression, befann sig i en plötslig svacka. Petes intensiva sökande efter henne den dagen slutade på ett fruktansvärt sätt. I ett enda skälvande ögonblick var pastorsfrun och barnbarnens mormor borta.

Besök från himlen berättar om de märkliga sammanträffanden, förunderliga bönesvar och flertalet drömmar som Pete och andra har haft om Harriet efter hennes död.

Följ med Pete i hans häpnadsväckande upptäckt av oväntad tröst mitt i sorgen och i hans upplevelse av att hälsningar från himlen inte bara är möjliga, utan inträffar oftare än vi kan ana.

Dr. Pete Deison skriver med Bibeln som grund samt hämtar inspiration från författare som C.S. Lewis, Jonathan Edwards och Dallas Willard i en fascinerande inblick i livet, döden och vårt himmelska hem.

Dr. Pete Deison har varit pastor sedan 1978 och verkat i ledningen för organisationen Campus Crusade for Christ. Han arbetar nu i Park Cities Presbyterian Church i Dallas, Texas.

Vad läsarna tycker:

Jag läste den efter att först ha köpt den till vänner som förlorat en nära anhörig. Boken är för alla oss som någon gång har gått igenom förluster och sorg.

En av de mest gripande böcker jag läst, kan inte lägga ifrån mig den. Berättelsen är så fint sammanvävd med författarens teologiska aspekter. Få böcker jag läst har talat till mig precis där jag befunnit mig i livet, men denna gjorde det!

Utan tvekan den bästa boken i ämnet som jag någonsin läst.

Min man gick bort i självmord förra året och jag är så tacksam att en vän gav mig den här boken. Det har gjort att jag nu äntligen känner mig trygg med frågorna kring himlen.

Autor: Pete Deison
Seitenzahl: 207
Verlag: Semnos förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789187827785
Veröffentlichungsdatum: 20180917
Produktnummer Verlag: 3670
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 252 gr
Gewicht_attribut: 252 gr