Best of Fenix, Volume 3

Artikelnummer: sg9789187987090

EAN: 9789187987090

Kategorie: Sonstiges


22,22 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Samlingsvolym 3 innehåller följande artiklar, spel och serier;

Angels and Ministers of Space av Kenneth Hite. An ennorlunda spelvärld där människor tidigt tog sig till Mars med ängladrivna rymdfarkoster.

Leviathan - Baroque Escapades in the Belly of the Beast av Daniel Krauklis, med stämningstexter av Karin Tidbeck. Ett rymdrollspel med inspiration från Aniara, komplett med äventyrsuppslag.

Ichneumon - A Parasite Steampunk RPG av Kenneth Hite. Ännu ett älskat minispel signerat Kenneth Hite. Ichneumon kan med fördel bli ett tillägg till den rollspelskampanj ni redan spelar, oavsett vilket spel det är.

AI: Automatic Intelligence av Johan Englund och Johan Salomonsson. Steampunk när den är som allra bäst.

RunePunk SteamQuest av Pete Nash. en liten artikel packad med goda råd för spelgrupper som vill prova steampunk som genre.

The man Youre Looking At - A Whos Who of Steampunk Spycraft av Kenneth Hite. Historiska och fiktiva spioner som passar i alla former av steampunkkampanjer.

Un-made men Anarchy Through the Steam av Kenneth Hite. Personer och organisationer som gjorda för att bli viktiga personer i steampunk- och historiska kampanjer.

Historical & Fantasy Spies in RuneQuest av Pete Nash.

The Restoration of Paradise Lost av Christoffer Krämer. Ett komplett rollspel med äventyr där änglar, demoner och människor äventyrar sida vid sida, om än med olika förutsättningar och lojaliteter.

Djinn Sprits Between Heaven and Hell av Pete Nash. Artikeln skrevs för RuneQuest, men är till nytta i alla fantasyspel där en Djinn kan introduceras.

Uchronias av David Jenssen Bergkvist. Några alternativa historiska utvecklingar och hur de kan introduceras i spel.

Alternate History av Pete nash. Artikeln skrevs för RuneQuest, men innehåller ett komplett system för hur du skapar trovärdiga och intressant spelbara ukronier.

Roma Umbrarum Rome of Shadows av Anders Blix. En konspiratorisk skräckmiljö mitt under Antiken blir en perfekt utgångspunkt för rollspel och äventyr.

Elementary, my dear ... av Christoffer Krämer och Maria Bergius. Detta kompletta cafésepel är som gjort för lata dagar på uteserveringar.

Sodom & Gomorrah av Christoffer Krämer. Mastermind möter Sänka Skepp i detta kompletta brädspel.

Bernard the Barbarian av Evelina och Åke Rosenius. Birger Barbaren (den svenska titeln på serien) härjar vidare i nya seriestrippar som översatts till engelska.


Autor: Tove Gillbring
Seitenzahl: 114
Verlag: Åskfågeln
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789187987090
Veröffentlichungsdatum: 20150901
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 770 gr
Gewicht_attribut: 770 gr