Bli ett med nuet : finn glädjen i varje stund

Artikelnummer: sg9789187056932

EAN: 9789187056932

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


24,05 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Som högpresterande entreprenör trodde Shannon Duncan att pengar och framgång var vägen till lyckan. Men efter att i 30-årsåldern ha dragit sig tillbaka som mångmiljonär, insåg han att lyckan faktisk stod att finna någon helt annanstans. Efter några djupgående upplevelser kom han till insikt om att vad han egentligen sökte var att känna sig fridfull inombords och att kunna ge något meningsfullt tillbaka. När han förstått vad som inte gav honom sinnesfrid började han bli mer klar över vad som verkligen fungerar, bara han tillät sig att ge sig hän åt det. Bli ett med nuet ger oss praktiska och realistiska förslag på vad man kan göra för att leva i nuet. Den är fylld av enkla och lättillgängliga anekdoter och övningar som gör att läsaren kan lämna bakom sig känslomässig barlast, stilla sin oro för framtiden och börja uppskatta och känna den livsglädje som bara står att finna i nuets ögonblick. Genom en mängd enkla och upplysande idéer visar Shannon Duncan hur vi kan upptäcka de verkliga orsakerna till stress och missnöje och hur vi kan vända styrande känslor till att de blir rådgivande för oss. Därmed kan vi börja njuta av livet här och nu på riktigt.
"Buddha lärde oss att ett fullt medvetet ögonblick är ett ögonblick fyllt av frihet och upplysning. Bli ett med nuet ger oss tydliga och användbara verktyg med praktiska övningar som hjälper oss att reflektera över hur vi kan komma i kontakt med det öppnade hjärta och sinne som bor djupt inom oss alla."

Lama Surya Das, författare till Awakening the Buddha Within

Shannon Duncan var tidigare entreprenör och har lämnat sitt framgångrika företag bakom sig för att kunna leva ett mer fridfullt och meningsfullt liv, där han odlar förmågan att vara mer i nuet och lära andra att göra detsamma. Han bor i San Diego, Kalifornien tillsammans med sin dotter. Läs mer på hemsidan: www.pmasystem.com

Autor: Duncan
Seitenzahl: 0
Verlag: Energica Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789187056932
Veröffentlichungsdatum: 20030701
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 263 gr
Gewicht_attribut: 263 gr