Blommor och buskar

Artikelnummer: sg9789163326721

Kategorie: Einrichtung & Garten


54,72 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


I trädgården ryms växter av alla de slag: blommor och buskar, träd och klätterväxter, häckar och vattenväxter. Kunnandet om växter är grunden för all framgångsrik trädgårdsodling och för att skapa en lyckad trädgård. För att lära sig mer finns böcker om träd och böcker om buskar, det finns böcker om sommarblommor och böcker om perenner och om vattenväxter. Till skillnad från andra växtböcker rymmer Blommor och buskar ett samlat vetande om alla delar av växtsortimentet och är egentligen den enda växtbok den vanliga trädgårdsmästaren behöver.

I denna den femte kraftig utökade och helt omarbetade upplagan finns nu även nya avsnitt om sommarblommor, lökväxter och orangeriväxter så Blommor och buskar är än mer komplett. Här finns beskrivningar av nästan 2000 arter och sorter ackompanjerade av mängder av läckra färgbilder, många ordande i sviter som presenterar olika sorter så att du lätt kan jämföra och hitta dina egna favoriter. Därtill kommer ett utökat antal faktarutor med tips och fakta om anläggning och skötsel av trädgården liksom om växterna och deras användning.

Blommor och buskar är en av Sveriges i särklass populäraste växt- och trädgårdsböcker och de tidigare upplagorna har sålt i 65 000 exemplar.

Läs, njut, lär och ? odla din trädgård.

Autor: Marianna Prieto
Seitenzahl: 256
Verlag: Blommor och Buskar förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789163326721
Veröffentlichungsdatum: 20080930
Produktnummer Verlag: 4402
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 1100 gr
Gewicht_attribut: 1100 gr