Blood and Belonging

Artikelnummer: sg9781459812840

Kategorie: Krimis


18,34 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Ray är i Västindien och njuter av två veckors semester. På en tidig joggingtur längs med stranden, hittar Ray en död man. Mannen visar sig vara en av hans polisrekryter och till hans hustrus missnöje är Ray tvungen att följa den döda mannens spår. Han befinner sig plötsligt i en härva av människohandel. Ray Robertson har jobbat i många år som polisinspektör i Kanada. För att få lite ny stimulans söker han sig till FN som utbildare i tredje världen. Hans uppdrag tar honom till södra Sudan, Haiti och Västindien. Det är vackra platser, men också platser med stora problem som vi läser om i tidningen varje dag. Det gör berättelserna angelägna och aktuella. Ray drivs av stark moral och en önskan att göra världen bättre. Egenskaper som får honom att reflektera över västvärldens inflytande över andra delar av världens.

På ett begränsat omfång lyckas prisbelönta författaren Vicki Delany skapa en spännande deckargåta, trovärdiga karaktärer och miljöer med en berättarstil som snabbt driver framåt. Varje bok är en avslutad berättelse och kan läsas fristående.

Lättläst på engelska, nivå B2. Det innebär något mer komplexa texter om konkreta såväl som abstrakta ämnen med 1 000?1 800 ord. Böckerna är oftast oillustrerade. Komplexa meningar med flera huvudsatser och bisatser.

Autor: Vicki Delany
Seitenzahl: 128
Verlag: Orca
Sprache: Englisch
Format: Taschenbuch
ISBN: 9781459812840
Veröffentlichungsdatum: 20190805
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.