Bodil och hundbajset

Artikelnummer: sg9789178253074

EAN: 9789178253074

Kategorie: Sonstiges


15,49 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Bodil och Tofu är på Olas café. De sitter på uteserveringen och äter bullar. Plötsligt bajsar Tofu, och Bodil har glömt bajspåsarna! Vad ska hon göra? Knappt har hon hunnit tänka tanken, så dyker det upp ett helt annat problem. Som tur är, visar det sig att Tofus bajs kan lösa det ...

Bodil kan vara både förvirrad och klantig ? egenskaper som unga kvinnor sällan får ha i barn- och ungdomslitteraturen. Med Bodil vill Nypon förlag erbjuda en annan sorts kvinnlig förebild än den duktiga flickan. Tofu å sin sida är en mycket stor hund som möjligtvis tror att han är lite mindre än han faktiskt är, vilket förstås leder till komiska situationer.

Mårten Melin säger själv: ?Jag har skrivit boken för alla som vill ha roligt! Bodil råkar ut för en massa knasigheter i vardagen ? så jag hoppas det går att känna igen sig. Eller åtminstone tänka: Bara det där aldrig händer mig ...!? Maria Borgelövs illustrationer fulla av värme och humor, och hennes serietecknarstil gör att illustrationerna av Bodil och Tofu ligger helt rätt i tiden.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Autor: Mårten Melin
Seitenzahl: 14
Verlag: Nypon förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789178253074
Veröffentlichungsdatum: 20190805
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.