Bortsprungen : en älskad katt, en hemlös man och deras osannolika resa

Artikelnummer: sg9789177798507

EAN: 9789177798507

Kategorie: Sonstiges


11,72 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


En regnig kväll snubblar den hemlöse Michael King över en skadad, utsvulten katt. Den alkoholiserade och deprimerade mannen tar hand om katten och vårdar henne. Han ger henne namnet Tabor.
När vintern kommer påbörjar de tillsammans en lång resa till fots, från det kallare Oregon mot Kaliforniens soldränkta stränder. Längs vägen möter de människor som dras till den speciella katten och Michael har aldrig blivit så väl bemött som med Tabor på sin axel.
Kattens tillgivenhet och sällskap tröstar den ensamme Michael, hon ger honom något att leva för och hjälper honom att bli både mer harmonisk och fri från alkoholmissbruket.
Tabor lär Michael att leva med hans livs stora sorg förlusten av hans partner. Men när Michael tvingas ta katten till en veterinär upptäcks det att hon har ett identifikationschip. I Portland finns en ägare som aldrig gett upp hoppet om att få återse sin älskade katt. Och Michael tvingas inse att han måste lära sig att hantera livet efter ännu en förlust ett liv utan Tabor.  

Bortsprungen är en sann historia om en oemotståndlig och äventyrslysten katt, och om hur läkande förhållandet mellan människa och djur kan vara. Det är en berättelse om hur en man och en katt räddar varandra en given bok för alla som älskade Gatukatten Bob och Bibliotekskatten Dewey.

BRITT COLLINS bor i London och Los Angeles. Hon är journalist och skriver bland annat för The Guardian, Sunday Times, Harper s Bazaar och The Independent.

en rörande historia om en bortsprungen katt och en hemlös man
Femina  

Gripande, fin och stark!
Jennies boklista


Autor: Britt Collins
Seitenzahl: 268
Verlag: Lind & Co
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch
ISBN: 9789177798507
Veröffentlichungsdatum: 20190610
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 150 gr
Gewicht_attribut: 150 gr