Chefen är galen

Artikelnummer: sg9789187291920

EAN: 9789187291920

Kategorie: Belletristik


11,72 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Det här är en roman om att bli fri och rik som människa. Att få tillgång till sitt eget liv.

Författaren Christer Johansson arbetar som chef i den psykiatriska öppenvården i Uddevalla. Hans fjärde roman heter Chefen är galen. Chefen på öppenvårdsmottagning ger patienterna överraskande förmåner och pengar till resor och andra önskedrömmar. Uppstår det ett kaos?

Huvudpersonen Sebastian Holgersson arbetar som chef i den psykiatriska öppenvården sedan över trettio år, precis som författaren Christer Johansson. Han har funderingar kring både chefskap och vården de utför. Eftersom han är kritisk tar han en rad initiativ för att berika livet för de som lever med psykiska problem. Han har alltid känt sig mer bekväm bland patienterna än med personalen. För en chef är det både en tillgång och ett problem. Sebastian ställer frågan till både patienter och personal: Vad längtar du efter? Och så ser han vad de tillsammans kan förändra. Men Sebastian får hybris, han går för långt och flyr då hals över huvud till en fäbod i Dalarna. Där vaknar han upp och börjar ana vad han ställt till med på jobbet. Han frågar sig själv: Är det möjligt att hoppas på en framtid även för mig? Är chefen galen?

Christer Johansson är uppvuxen och bosatt i Ljungskile. Han utbildade sig från början till sjuksköterska och har hela tiden varit intresserad av hur människor hittar sin väg tillbaka eller vidare, trots besvärande psykiskt mående. Han skriver på sin fritid kåserier och reseskildringar. 2014 debuterade han med skrönan På andra sidan drömmarna och Cecilia är på väg var hans andra bok, en relationsroman. Den tredje, I skuggan av Nina och Henrik, skildrar hur det är att vara anhörig till någon som har en psykisk sjukdom. Hans fjärde roman heter Chefen är galen.


Autor: Christer Johansson
Seitenzahl: 209
Verlag: Lindelöws bokförlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789187291920
Veröffentlichungsdatum: 20180813
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 430 gr
Gewicht_attribut: 430 gr