Cloucharderna

Artikelnummer: sg9789197748223

EAN: 9789197748223

Kategorie: Belletristik


25,88 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Josef bär på en mörk hemlighet. Han är förälskad i alkohol. Berusningen är det enda som får honom att känna sig levande. I flaskan känner han den gränslösa kärleken. Men han hyser även en kärlek och passion för konsten. På stamkrogen Po Teng finner Josef och hans dryckesbröder, cloucharderna, stillheten som tillåter långa samtal, klotter i diktböcker och kontemplation, allt i konstens namn.
Men arbetslös och kroniskt pank befinner han sig i samhällets periferi. Utanförskapet leder honom till stadens nattliga baksidor som sjaskiga ölstugor, strippklubbar och prostituerade. Det är där Josef finner människor som han kan känna samhörighet med. Undergången är oundviklig. Ångestbankens konto övertrasserat. Destruktivt beteende och långvarigt missbruk gör att alkoholen kräver sin tribut. Men Josef vet en väg ut ur skiten.
Carl Magnus Carestam debuterade 1996 med den engelskspråkiga diktsamlingen Poems from the morning. Därefter har han utkommit med ytterligare diktsamlingar bland vilka kan nämnas den skandalomsusade Obscena anteckningar för censuren och hans senaste diktsamling Demoner och fylltrattar. Cloucharderna är hans romandebut.

Autor: Carl Magnus Pysak Carestam
Seitenzahl: 395
Verlag: The Mag Production Company
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789197748223
Veröffentlichungsdatum: 20100601
Produktnummer Verlag: 2293
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 525 gr
Gewicht_attribut: 525 gr