Där fiskestigen slutar : Carsten Lorange - ett vildmarksöde

Artikelnummer: sg9789175866499

Kategorie: Tier und Natur


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Carsten Lorange ett vildmarksöde Med förord av Gunnar Westrin.

 

En fredagskväll i slutet av augusti 1961 hittas en död man i ett tält vid en avlägsen jokk i norra Finland. Utanför tältet ligger ett flugspö och en kastrull utslängda. Några av tältlinorna är lösa. Mannen ligger ovanpå sin sovsäck. Kroppen är utmärglad och de nakna fötterna sargade. Ögonen är öppna men ansiktet fridfullt. I bakfickan har han en bläckpenna. Hans dagbok rymmer kortfattade kryptiska anteckningar och mystiska kartor över guldfynd. Tvärs över sista sidan står skrivet, som om det var hans sista meddelande; det måste vara något fel på kartan. Carsten Lorange Bodalsvägen 45 Lidingö .

 

Flugfiskaren, författaren och vildmarksvandraren Carsten Lorange får några korta notiser i tidningarna. Lidingöbo funnen död i lappmark . Länsman Juhani Lihtonen vid finska polisen slutför sin utredning. Inget brott misstänks. Hans enkla lägenhet töms och städas ur. Ingen bemödar sig om att skriva en dödsruna. Ett år senare hittar några finska scouter en gammal fälttornister nedströms Carstens sista läger. En försenad och misslyckad flaskpost som bara färdats några hundra meter. I den ligger en beskrivning av ett dödligt nödläge och hans sista rop på hjälp. Vad hände Carsten Lorange?


"Jag läste ut boken på ett par dagar och det är ovanligt snabbt för mig som småbarnsförälder och egenföretagare Så vill du läsa ett fiskemysterie rekommenderar jag varmt Där fiskestigen slutar."
flugfiskeradion


Autor: Owe Landström
Seitenzahl: 121
Verlag: Bokförlaget Settern
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789175866499
Veröffentlichungsdatum: 20140324
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 510 gr