Den döende radiomannen

Artikelnummer: sg9789187043833

EAN: 9789187043833

Kategori: Övrigt


11,72 €

inkl. 7% Moms ,

Leveranstid: 6 - 7 arbetsdagar
Den döende radiomannen 

En polisroman 


Vad händer när ens förväntade livslängd plötsligt och överraskande blir dramatiskt förkortad? Den frågan får kanhända ett svar i Den döende radiomannen, som är en fortsättning på berättelsen om polisduon Klintman & Norén och deras gemensamma vedermödor hos Uppsalapolisen och även berättelsen om radioprofilen Leo och hans sista tid i livet. 


Mitt i Uppsalatrafiken kastas en kvinna ut ur en bil och hamnar så olyckligt att hon senare avlider. Det blir poliserna Kenneth Klintman och Lisa Norén som får hand om utredningen och som måste hitta lösningen på brottet som kan vara vållande till annans död eller rent av mord. 

Parallellt får läsaren följa radiomannen Leo som får besked av sin läkare att han kommit till vägs ände med sin sjukdom. Cancern har besegrat Leos kropp och nu återstår bara några månader … 


Brobergs beskrivning av polisarbetet är som alltid realistiskt och nära liksom miljöskildringarna av hemstaden Uppsala. En del händelser som figurerar i handlingen är verkliga och korrekt beskrivna, utan någon direkt ordning. Andra är, med författarens privilegium, uppfunna, efter behov. Dessutom tillför författarens pop- och rockkunskaper ett ytterligare element till berättelsen om Leo: musiken som tidsmärke. 


Författare: Ulf Broberg
Antal sidor: 231
Förlag: Arx Förlag AB
Språk: Svenska
Format: Kartong
ISBN: 9789187043833
Utgivningsdatum: 20170306
Produktnummer förlag: 1581
Leveransinfo: Lagervara hos leverantören i Sverige.
Vanligtvis kan vi därför leverera inom 6-7 dagar.
Leveranstiden beror dock på vilken veckodag du beställer.
Observera att boken ändå kan ta slut.
Vi uppdaterar våran shop mot leverantörens lagersaldo varje vecka.
Vikt: 369 gr
Gewicht_attribut: 369 gr