Den instängdas blick

Artikelnummer: sg9789188697141

EAN: 9789188697141

Kategorie: Sonstiges


11,72 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


När tre äldre män dör av spindelbett, surrar internetforumen av rykten och spekulationer. Har användandet av insektsmedel och klimatförändringarna gett upphov till en ny muterad supervariant av den normalt sett mycket skygga och relativt ofarliga brunspindeln? Eller beror dödsfallen helt enkelt på att offren var sköra och hade nedsatt immunförsvar? Tragiska händelser, men absolut inte något som polisen bör lägga tid och resurser på menar inspektör Danglard och får medhåll av större delen av arbetslaget på mordroteln. Men kommissarie Adamsberg däremot misstänker att det istället rör sig om en serie mycket skickligt utförda mord och kan inte låta bli att börja spinna ett nät för att fånga den verkliga mördaren. Samtidigt plågas han av ett obehagligt minne från barndomen som påverkar honom allt mer och hindrar honom från att se klart. 

I åttonde delen i serien om kommissarie Adamsberg blir det mer personligt än det någonsin varit, när han till slut tvingas gräva i sin egen historia. 

Fred Vargas är historiker och arkeolog specialiserad på medeltiden. Hon är en av världens mest lästa franskspråkiga författare och har belönats med ett flertal priser för sina deckare, bland annat CWA International Dagger Award som hon tagit hem inte mindre än fyra gånger. Fred Vargas böcker är översatta till ett stort antal språk och har sålt mer än fem miljoner böcker världen över. 

Andra böcker i serien om kommissarie Adamsberg: 

1. Cirkeltecknaren 

2. Mannen som vände insidan ut 

3. Budbäraren 

4. I de eviga skogarna 

5. Okänd kontinent 

6. Spökryttarna från Ordebec 

7. Istider


Autor: Fred Vargas
Seitenzahl: 434
Verlag: Sekwa Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch
ISBN: 9789188697141
Veröffentlichungsdatum: 20190522
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 243 gr
Gewicht_attribut: 243 gr