Den lilla boken om energimedicin : den väsentliga handboken för att balansera kroppens energier

Artikelnummer: sg9789187512612

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Den lilla boken om energimedicin är en enkel och lättanvänd ?pocketbok? om en av de mest kraftfulla alternativa hälsotekniker som existerar idag, skapad av den världskända healern Donna Eden. I denna bok erbjuder Eden sina läsare en enkel introduktion till de viktigaste energimedicinövningarna som hon rekommenderar för att känna sig förnyad, gladare, piggare, lugnare och mindre bekymrad. Dessa övningar är baserade på mer än trettio års erfarenhet.

Den lilla boken om energimedicin innehåller en fem minuter lång daglig energirutin som kan återställa kroppens naturliga energiflöde. Boken ger dig också information om specifika energimedicinövningar som kan hjälpa dig att bli av med en mängd olika hälsoproblem allt ifrån huvudvärk och illamående till sömnlöshet och förkylning. Detta är en oumbärlig läsning för den som vill förbättra sitt välmående och hälsa.

DONNA EDEN har hållit självstärkande kurser för mer än åttiotusen personer över hela världen. Hennes bästsäljare Energy Medicine (författad med David Feinstein) är översatt till arton språk. Även hennes bok Energy Medicine for Women är en klassiker inom området.

DONDI DAHLIN är Donnas yngsta dotter och växte upp med energimedicin som en del av sitt dagliga liv. Hon är medlem i ?Screen Actors Guild? och har vunnit priser som skådespelerska, dansös och offentlig talare. Dondi har uppträtt och undervisat i mer än tjugo länder.

?Donna Eden är en av de mest glädjefyllda och produktiva pionjärerna inom det snabbt växande och ytterst viktiga forskningsområde som kallas energimedicin? - CHRISTIANE NORTHRUP M.D. ? New York Times ? bästsäljande författare av ?Women?s Bodies, Women?s Wisdom? och ?The Wisdom of Menopause?

?Donna Edens arbete med kroppen och dess energier är kanske det mest briljanta, omfattande och effektiva systemet i sitt slag som jag någonsin sett? - JEAN HOUSTON PH.D. ? Författare av ?The Possible Human?


Autor: Donna Eden
Seitenzahl: 87
Verlag: Vattumannen Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789187512612
Veröffentlichungsdatum: 20190226
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 305 gr