Det lilla simsällskapet vid havet

Artikelnummer: sg9789178617210

EAN: 9789178617210

Kategorie: Sonstiges


10,61 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Debbie och Maisie har båda brutit upp, lämnat sina män och försöker nu skapa sig nya liv. De kunde knappast vara mer olika, men en sak delar de: kärleken till havet och simningen. Det är också under sina dagliga simturer som de möts, och en oväntad och innerlig vänskap växer fram.
Snart ansluter sig fler badentusiaster, alla med sin egen personliga kris, och "Whitstables allmänna simsällskap" bildas. Men när de får reda på stadens planer att förvandla stranden till ett krog- och nöjesstråk får deras möten en helt ny mening. Styrkta av varandra är de fast beslutna att rädda West Beach.  

Det lilla simsällskapet vid havet är en charmig feelgood om vänskap, kärlek och om att våga bryta upp och börja om mitt i livet. En oemotståndlig roman för alla som gillar Jenny Colgan och Lucy Diamond.  

KATIE MAY är författare och skribent. Hon har varit framgångsrik under namnet Betty Herbert och skrivit för The Times, Cosmopolitan, med flera. May arbetar med kreativt skrivande vid Canterbury Christ Church University och bor själv i Whitstable där hon förstås simmar i havet.  

"Katie Mays Det lilla simsällskapet vid havet är skönt saltstänkt feelgood med väl vågat gung där simsällskapet snart kämpar motstadens planer på att förvandla stranden till ett krog- och nöjesstråk."
Kenneth Gysing, Femina

"Det här är en historia som är skön läsning i sommar, vare sig du simmar eller ej."
Annelie Henrysson, Blekinge Läns Tidning  

"en helt ljuvlig roman"
boktokig.blogspot.com

"Katie May låter oss lära känna en samling udda figurer som lyckas hitta en plats där de kan höra till. Det här är verkligen en djupt mänsklig och trevlig bok om karaktärer som jag faktiskt bryr mig om. Den tar upp den ensamhet som många känner och hur människor kan mötas på de mest oväntade sätt."
Enligt O


Autor: Katie May
Seitenzahl: 391
Verlag: Lind & Co
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch
ISBN: 9789178617210
Veröffentlichungsdatum: 20200610
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht_attribut: 216 gr