Det moraliska dilemmat

Artikelnummer: sg9789188533470

EAN: 9789188533470

Kategorie: Belletristik


27,82 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Det är sent i november i  Stockholm 2018. Lena Bornedahl har jobbat som handläggare på Arbetsförmedlingen i snart fyrtio år. Hon har ett liv som fungerar som det ska. Om det inte vore för oron i kroppen och det lilla illamåendet inför varje ny arbetsdag. Och för Idioten som förföljer henne och vars hot hon kanske borde ta på allvar.

Ola Nordgren smygsuper för att orka med sitt jobb som konkurshandläggare på Skattemyndigheten i Solna, sitt äkten­skap och sig själv. Han är inte ens längre illa omtyckt av sina klienter, inte efterlängtad av sin fru eller katt, och har en tydllig känsla av att för varje dag suddas ut i konturerna. Jannika Fredlund är nyanställd som socialsekreterare i Sollen­tuna och inser snart att hon har valt helt fel yrkesbana. Men snart är det jul och hon kan inte låta bli att betala ut lite mer än normalt till de som verkligen behöver. Hon förstår att hon gör något som är olagligt och som kommer att upptäckas. Tack och lov ska hon snart åka till Indien och slippa undan allting. Eller kommer hon att hamna i fängelse istället?

Slumpen gör att de tre möts och tillsammans bestämmer de sig för att hjälpa en man i stor nöd. De går utanför lagar och regler, bestämmer sig för att äntligen utföra något meningsfullt . De riskerar allt för denna goda gärning, men de har en smart plan. Äventyret kan börja!


Autor: Paola Russo
Seitenzahl: 305
Verlag: Bokförlaget Mormor
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch mit Klappen
ISBN: 9789188533470
Veröffentlichungsdatum: 20190411
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 430 gr
Gewicht_attribut: 430 gr