Deti i peshqve të vegjël

Artikelnummer: sg9789198342338

Kategorie: Sonstiges


27,82 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Ky libër me tregime është një det i bukur idesh e projektesh i ngritur nga imagjinata dhe fantazia e pafund e fëmijëve për ta bërë botën më të mirë, me më shumë mirëkuptim, dashuri, paqe, liri e mirësi, ngjashëm me botën fantastike të detit të peshqve të vegjël, aty ku jetohet lirshëm e në harmoni, pa frikën nga grepat dhe nga peshqit e mëdhenj. *** Rizah Sheqiri deri më tash ka publikuar mbi dyzetë libra për fëmijë, siç janë: ?Hëna e di lojën?, ?Kujt i buzëqeshin lulet?, ?Zemër krejt dashuri?, ?Shëngjergjat e mi?, ?Magjistari i shtatë ngjyrave?, ?Shoferi i lojës?, ?Pak më ndryshe?, ?Zemra e lojës?, etj. Ai jo vetëm që është shpërblyer, por edhe është vlerësuar lartë nga kritika letrare duke e quajtur si H.Anderseni

Verlag: Bokförlaget Rizah Sheqiri
Sprache: Albanisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789198342338
Veröffentlichungsdatum: 20190720
Produktnummer Verlag: 9367
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.