Deti i peshqve të vegjël

Artikelnummer: sg9789198342338

EAN: 9789198342338

Kategori: Övrigt


27,82 €

inkl. 7% Moms ,

Leveranstid: 6 - 7 arbetsdagarKy libër me tregime është një det i bukur idesh e projektesh i ngritur nga imagjinata dhe fantazia e pafund e fëmijëve për ta bërë botën më të mirë, me më shumë mirëkuptim, dashuri, paqe, liri e mirësi, ngjashëm me botën fantastike të detit të peshqve të vegjël, aty ku jetohet lirshëm e në harmoni, pa frikën nga grepat dhe nga peshqit e mëdhenj. *** Rizah Sheqiri deri më tash ka publikuar mbi dyzetë libra për fëmijë, siç janë: ?Hëna e di lojën?, ?Kujt i buzëqeshin lulet?, ?Zemër krejt dashuri?, ?Shëngjergjat e mi?, ?Magjistari i shtatë ngjyrave?, ?Shoferi i lojës?, ?Pak më ndryshe?, ?Zemra e lojës?, etj. Ai jo vetëm që është shpërblyer, por edhe është vlerësuar lartë nga kritika letrare duke e quajtur si H.Anderseni

Förlag: Bokförlaget Rizah Sheqiri
Språk: Albanska
Format: Inbunden
ISBN: 9789198342338
Utgivningsdatum: 20190720
Produktnummer förlag: 9367
Leveransinfo: Lagervara hos leverantören i Sverige.
Vanligtvis kan vi därför leverera inom 6-7 dagar.
Leveranstiden beror dock på vilken veckodag du beställer.
Observera att boken ändå kan ta slut.
Vi uppdaterar våran shop mot leverantörens lagersaldo varje vecka.