Dödens glänta

Artikelnummer: sg9789178812585

Kategori: Barn & Tonår


26,70 €

inkl. 7% Moms ,

Leveranstid: 6 - 7 arbetsdagarVind ska bli sten-smidare. Det har de vuxna i byn bestämt. Men det har han inget emot. Han är glad för det, för hans mamma var också sten-smidare medan hon levde. Men det finns en person som inte är glad. En person som avskyr Vind och som tänker göra allt för att stoppa honom. Ljuga, stjäla ? kanske till och med döda! Samtidigt har byn drabbats av torka. Det har inte regnat på två månvarv. Och risken för skogsbrand blir allt större ?

Detta är den andra boken i serien Älgpojken. Berättelsen utspelar sig på yngre stenåldern någonstans i norra Sverige. När Vind var liten försvann han i skogen. Ingen trodde att han skulle överleva, men Vind kom tillbaka några dagar senare. Hans mormor är nästan säker på att han blev räddad av en älg. Den största älg hon någonsin sett! Vind vet inte vad han ska tro. Men ibland när han är ute i skogen känns det som om någon vakar över honom.

Historisk spänningsserie för mellanåldern, delvis illustrerad. Perfekt läsning att sätta i händerna på historieintresserade elever som gillar äventyr men inte för tjocka böcker. Stenåldern återuppväckt!

Hegas böcker ? lätta att läsa. Svåra att motstå.

Författare: Cecilia Sundh
Antal sidor: 69
Förlag: Bokförlaget Hegas
Språk: Svenska
Format: Inbunden
ISBN: 9789178812585
Utgivningsdatum: 20190805
Produktnummer förlag: 3325
Leveransinfo: Lagervara hos leverantören i Sverige.
Vanligtvis kan vi därför leverera inom 6-7 dagar.
Leveranstiden beror dock på vilken veckodag du beställer.
Observera att boken ändå kan ta slut.
Vi uppdaterar våran shop mot leverantörens lagersaldo varje vecka.
Gewicht_attribut: 270 gr