En annan himmel

Artikelnummer: sg9789187917943

Kategorie: Belletristik


26,90 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


 

New York, sommaren år 2000. Allt verkar gå åt rätt håll i det nya millenniet. Det är första gången på mycket länge som det inte pågår ett krig, en kvinna styr i Vita huset och på New Yorks gator har främlingar börjat hälsa på varandra igen. Kate och Ben är i tjugoårsåldern och träffas på en fest i en lyxig våning på Manhattan. De blir blixtförälskade och till en början är Ben inte orolig när hon berättar om den återkommande drömmen hon haft sedan barnsben. I drömmen lever hon ett andra liv som Emilia, älskarinna till en adelsman i femtonhundratalets England och vän med William Shakespeare.

Men drömmen blir allt mer verklig för Kate och varje gång hon vaknar är det till en lite annorlunda version av det New York hon somnade ifrån. Tavlor på väggarna hon inte känner igen, nya byggnader i kvarteret som dykt upp som svampar ur jorden över natten. Medan Kate kämpar för att förstå vad det är som händer, oroar sig Ben för att kvinnan han älskar är på väg att helt tappa greppet om verkligheten.

Sandra Newman bor i New York och En annan himmel är hennes fjärde roman. Hon har varit nominerad till Baileys Women's Prize for fiction, Guardian First Book Award och varit på listan över årets bästa böcker i Washington Post och NPR flera gånger. Sandra skriver regelbundet för Harper's och Granta.

"Människans medvetande och tidens gåta har fascinerat berättare i hundratals år och precis som i Orlando och Outlander är de själva kärnan i Sandra Newmans fängslande och eleganta fjärde roman." NEW YORK TIMES BOOK REVIEW 

"Det här är en elegant och lite bångstyrig roman som belyser de oskarpa gränserna mellan kärlek, galenskap, idealism och berättarmakten hos det undermedvetna."  CATHERINE LACEY


Autor: Sandra Newman
Seitenzahl: 245
Verlag: Sekwa Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch mit Klappen
ISBN: 9789187917943
Veröffentlichungsdatum: 20190507
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 310 gr
Gewicht_attribut: 310 gr