English for everyone Nivå 3 Kursbok

Artikelnummer: sg9789177832591

Kategorie: Schwedisch Lernen


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Kursbok för nivå 3 i serien English for Everyone.
(Till denna bok finns även en separat övningsbok.)

Nivå 3 vänder sig till dig som har lärt dig grunderna men vill förbättra dina kunskaper och färdigheter i engelska språket.

English for Everyone är en unik serie med en visuell, tydlig utformning som gör det lätt och roligt att lära sig engelska på egen hand. Mängder av illustrationer och grafik gör innehållet lätt att ta till sig och hjälper dig att förstå och komma ihåg de olika delmomenten i boken.

Böckerna passar dig som vill bättra på dina engelskakunskaper ? kanske för ditt arbete eller inför en resa. Serien är också perfekt för dig som studerar inför internationella språktest som TOEFL eller IELTS eftersom programmet följer dessa poängnivåer

Serien är uppdelad på fyra olika nivåer, från nybörjare till avancerad. För varje nivå finns en kursbok och en övningsbok med komplett studiematerial som är anpassat efter CEFR, den internationella standarden för språkstudier.

En hemsida med ljudfiler kompletterar böckerna och är tillgänglig för alla som följer någon av English for Everyone-kurserna. Här ges möjlighet att träna hörförståelse och uttal.

Kurserna täcker in grammatik, vokabulär, uttal, hörförståelse, konversation, läsförståelse och hur man uttrycker sig i skrift.


Autor: Gill Johnson
Seitenzahl: 288
Verlag: Tukan förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Flexband
ISBN: 9789177832591
Veröffentlichungsdatum: 20180713
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 850 gr