Ett stulet liv

Artikelnummer: sg9789113101866

Kategorie: Biographie


16,79 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Jaycee Lee Dugard kidnappades på väg till skolbussen i juni 1991, inom synhåll från hemmet i South Lake Tahoe i Kalifornien. Bortförandet skedde mitt framför ögonen på hennes styvfar som förtvivlat försökte cykla ifatt bilen som Jaycee tvingats in i. Detta var den mardrömslika inledningen på ett försvinnande och en gåta som skulle som skulle förbli olöst i 18 år.

I augusti 2009 klev Jaycee Dugard och hennes två döttrar tillsammans med en man vid namn Phillip Craig Garrido in på kontoret hos en övervakare i Kalifornien. Deras underliga beteende väckte misstankar, som så småningom ledde fram till det ofattbara avslöjandet: att det var den sedan 18 år försvunna Jaycee som dykt upp på kontoret. Det visade sig att hon bodde med sina barn i skjul och tält i en inhägnad del av Garridos bakgård. Den snart 60-årige Phillip Craig Garrido och hans några år yngre fru anhölls, misstänkta för kidnappningen och en rad andra brott. Den 28 april 2011 erkände makarna Garrido brotten och dömdes till 431 års respektive 36 års fängelse.

Jaycee Dugards egen historia, som hon skriver själv, liknar en sorts ond, modern folksaga - det fasansfulla är att den är alldeles sann. Boken har hittills sålt i en miljon exemplar i USA och den har legat etta på både den engelska och den amerikanska bestsellerlistan.


Autor: Jaycee Dugard
Verlag: Norstedts
Sprache: Schwedisch
Format: MP3 Datei zum Herunterladen
ISBN: 9789113101866
Veröffentlichungsdatum: 20190917
Produktnummer Verlag: 4849
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.