Fakta, åsikter och robotar

Artikelnummer: sg9789179870744

Kategorie: Kinderbücher


16,60 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


En del saker är fakta, som hur många robotar det finns i den här boken. Andra saker är åsikter, som vilken robot som är roligast eller dansar bäst. För att kunna avgöra om något är fakta eller åsikt måste vi ibland vänta på att få mer information. Genom att starta om robotarna lär de sig att respektera åsikter och att kompromissa.

Alla måste läsa den här boken (åsikt)! Den är lättläst och passar för barn som precis har börjat skolan (fakta). Vuxna som inte förstår skillnaden mellan fakta och åsikt borde läsa den här boken (åsikt). Michael Rex tar hjälp av ett gäng livliga robotar för att lära unga läsare skillnaden mellan fakta och åsikt. Ett aktuellt ämne som inte så ofta tas upp i böcker för barn, trots att de växer upp i en tid där en åsikt ofta tas som fakta och fakta tas för en åsikt. Fakta kan vara sann eller falsk och för att veta skillnaden behövs bevis. En åsikt är något vi känner och tror, men inte kan bevisa. Ibland förs åsikter fram som om de vore fakta, vilket gör det krångligt. Men, skillnaden är just att fakta går att bevisa och då heller inte kan diskuteras som om det vore en åsikt. Svårt? Ta hjälp av robotarna i den här annorlunda boken!

Boken finns även som e-bok, som digital ljudbok och som Daisy.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Autor: Michael Rex
Seitenzahl: 44
Verlag: Nypon förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789179870744
Veröffentlichungsdatum: 20200810
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.