Finns Gud? : om designargumentet utifrån universums finjustering

Artikelnummer: sg9789186415365

Kategorie: Philosophie und Religion


13,45 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


FINNS GUD? Om designargumentet utifrån universums finjustering är den första delen i Apologias nya serie om gudsargument. Här får du som läsare en grundlig genomgång av argumentationen för Guds existens utifrån vetenskapens rön om att universum balanserar på en knivsegg för att möjliggöra liv ? något som har fått flera forskare att överge sin ateism och i stället söka sig i riktning mot gudstro.
Själva bokserien syftar till att presentera aktuella argument för Guds existens, formulerade på ett sätt som alla intresserade ? men inte nödvändigtvis filosofiskt eller vetenskapligt skolade ? kan ta del av. Böckerna förklarar argumenten på en grundläggande nivå men bemöter efter hand även mer avancerade invändningar.
MATS SELANDER är medarbetare hos Apologia ? Centrum för kristen apologetik och har studerat teologi och filosofi och har en magisterexamen i religionsfilosofi från Biola University i Los Angeles. Han är redaktör och medförfattare till boken Gud och hans kritiker: En antologi om nyateismen samt författare till boken Utan Jesus ingen mobil i fickan.
ANDRÉ JUTHE har studerat teoretisk och praktisk filosofi och har en magisterexamen i religionsfilosofi samt en doktorsgrad i argumentationsteori från Amsterdams universitet. André har publicerat forskningsartiklar i filosofi som rönt internationell uppmärksamhet. Han är även utbildad lärare har arbetat som lärare under många år.

Autor: Mats Selander
Seitenzahl: 88
Verlag: Apologia/CKA
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789186415365
Veröffentlichungsdatum: 20190522
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 140 gr
Gewicht_attribut: 140 gr