Flammor av hat

Artikelnummer: sg9789178254545

Kategorie: Kinderbücher


16,60 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Det är fest på skolan, när det plötsligt börjar brinna. Nästan alla tar sig ut, men inte Clara. Lukas trotsar lågorna och räddar Clara, världens snyggaste tjej. Han får brännskador, men det är det värt, tycker han. Snart pratas det om att branden var anlagd, och det visar sig att Lukas kanske inte är den hjälte som han verkar.

Boken ingår i serien Ung, som innehåller riktigt lättlästa ungdomsböcker för yngre tonåren. Titlarna är valda för att spegla en verklighet som kanske inte alla ungdomar lever i, men ändå hör talas om. Här finns stöld, fylla och utsatthet på sociala medier. Men också vänskap, mod och massor med humor. Förutom denna, har det kommit sex titlar i serien; Vit som Snö, Jagad av polisen, Dickpics, Kondomjakten, Dagen efter och Fuck you!

Boken finns även som e-bok, samt som digital ljudbok.

Bibliotekstjänst skriver om en tidigare bok i serien att: ?Detta är en bra, välskriven och mycket lättläst bok för ungdomar och unga vuxna som behöver stöd i sin lästräning.?

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Autor: Bjarke Schjødt Larsen
Seitenzahl: 38
Verlag: Nypon förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789178254545
Veröffentlichungsdatum: 20200110
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.