För mycket för ofta : effektiva metoder för måttligt drickande

Artikelnummer: sg9789127827448

Kategorie: Sonstiges


16,79 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Onsdagsdrink och fredags-AW, middagar, bröllop och födelsedagar i så många olika sammanhang firar och festar vi med ett glas i handen och det är lätt att det blir för mycket och för ofta.

Den här boken är skriven för dig som funderar på om du kanske skulle må bra av att dricka mindre och innehåller en metod som har visat sig fungera för andra.

De allra flesta som börjar fundera över sin egen konsumtion vet ganska väl varför de inte känner sig helt nöjda. Men de vill också få reda på hur det egentligen står till med alkoholkonsumtionen. Vad är normalt? Hur vet man att man har problem? För många fungerar det att dra ner på sitt drickande utan att behöva sluta helt med alkohol.

Genom att kartlägga risksituationer, att dricka mindre när man dricker, att sätta tydliga mål för konsumtionen och registrera hur mycket och i vilka situationer man dricker är det möjligt att förändra sina alkoholvanor.

Anders Hammarberg är beteendevetare, leg. psykoterapeut och docent vid Karolinska institutet. Han kombinerar forskning, utbildning och kliniskt arbete och har även flera expertuppdrag.

Karin Romberg är leg. psykolog och doktorand vid Karolinska institutet och arbetar kliniskt på Mottagningen för alkohol och hälsa i Stockholm.


Autor: Anders Hammarberg
Seitenzahl: 255
Verlag: Natur & Kultur Akademisk
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789127827448
Veröffentlichungsdatum: 20200721
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht_attribut: 474 gr