Fröken Spöke hoppar högt

Artikelnummer: sg9789178253869

Kategorie: Sonstiges


20,18 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Fröken Sparre blir så glad när skolan ska ha idrottsdag. Hon älskar sport, särskilt friidrott! Rektorn förklarar att dagen bara är för barnen, men som tur är övertalar eleverna honom att alla ska få vara med. Det blir en dag full av fartfyllda tävlingarna. Hela skolan ger järnet. De kastar superlångt, hoppar jättehögt, ja, fröken Sparre flyger nästan över ribban!

Kerstin Lundberg Hahn och Åsa Rosén är succéduon bakom den oerhört uppskattade serien om den godhjärtade vikarien Fröken Sparre, som inte alltid förstår sig på dagens nymodigheter ? kanske inte så konstigt med tanke på att hon är mer än 100 år gammal! Detta är den tionde fristående delen i serien. Kerstin Lundberg Hahn är favoritförfattare för många barn och ungdomar både i Sverige och utomlands och har vunnit barnens finaste bokpris, Bokjuryn. Kerstin är ofta ute på författarbesök och är känd för sina inspirerande skrivarverkstäder. 2016 tilldelades hon ?En bok för allas vänners läsfrämjarpris?. Kerstins böcker är ofta spännande och humoristiska, precis som serien om Fröken Spöke.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Autor: Kerstin Lundberg Hahn
Seitenzahl: 39
Verlag: Nypon förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789178253869
Veröffentlichungsdatum: 20190805
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.