Fuck you!

Artikelnummer: sg9789178254552

Kategorie: Sonstiges


16,60 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Kaja är ny i klassen och blir vän med Rosa, som är mobbad av Bianca. Inom kort får Kaja nog och säger ifrån. Alla håller andan ? ingen har vågat säga emot Bianca tidigare. På en skolfest kort därpå går allt snett, och Kaja och Rosa lämnar festen med några killar. De åker iväg i en bil. Snart är katastrofen ett faktum ...

Boken ingår i serien Ung, som innehåller riktigt lättlästa ungdomsböcker för yngre tonåren. Titlarna är valda för att spegla en verklighet som kanske inte alla ungdomar lever i, men ändå hör talas om. Här finns stöld, fylla och utsatthet på sociala medier. Men också vänskap, mod och massor med humor. Förutom denna, har det kommit sex titlar i serien; Vit som Snö, Jagad av polisen, Dickpics, Kondomjakten, Flammor av hat och Dagen efter.

Boken finns även som e-bok, som Daisy, samt som digital ljudbok.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Bibliotekstjänst skriver om en tidigare bok i serien att: ?Detta är en bra, välskriven och mycket lättläst bok för ungdomar och unga vuxna som behöver stöd i sin lästräning.?

Autor: Marie Duedahl
Seitenzahl: 38
Verlag: Nypon förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Gebunden
ISBN: 9789178254552
Veröffentlichungsdatum: 20200110
Produktnummer Verlag: 1498
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.