GTB: Syndafloder

Artikelnummer: GTBsyndafloder

Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

446 Seiten im Großtaschenbuchformat und Fredrika Bergmans Krimi Nr. 6

Kategorie: Belletristik


17,50 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Bestellware: Lieferzeit ca. 10-14 Werktage

446 Seiten im Großtaschenbuchformat und Fredrika Bergmans Krimi Nr. 6

 

Beschreibung:

En man hittas skjuten i bröstet, sittande i en fåtölj framför brasan. Märkligt nog bär han sin dotters vigselring på lillfingret.
I en annan del av stan söker en begravningsentreprenör efter sin bror. En bror som han verkar vara ensam om att sakna och som han fruktar kan vara borta för alltid.
Samtidigt kämpar en kvinna för att inte förlora kontrollen när hennes man blir mer och mer farlig. Tiden rinner snabbt undan och hon får allt svårare att skydda sig själv och sina barn.
Fredrika Bergman och Alex Recht ser samband mellan de olika fallen och leds in i en cirkel av spår där gamla synder kommer tillbaka. Någon lämnar meddelanden till Alex, någon som vill ställa allt tillrätta. Men vem är den anonyme brevskrivaren och varför tycks gärningsmannen alltid ligga steget före?
Syndafloder är en intensiv och spännande kriminalroman där allt som en gång gömts åter plockas fram i ljuset. Det är den sjätte kriminalromanen om Fredrika Bergman och Alex Recht.
Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika och hyllade författare av kriminalromaner och barnböcker.

 

Weitere Bücher und auch die dazugehörigen Hörbücher von Katharina Ohlsson gerne bestellbar (charlotte(at)saltagrodan.de):

Askungar

Tusenskönor 

Änglavakter

Paradisoffer


Autor: Kristina Ohlsson
Verlag: Syndafloder
Sprache: Schwedisch
Format: Buch
ISBN: 9789164205292