Guide till ökat medvetande

Artikelnummer: sg9789188097422

EAN: 9789188097422

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


25,78 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Den här boken vägleder och hjälper dig att förstå vad som pågår i ditt liv. Bäst av allt är att du får verktyg till din utveckling. Förståelse och insikter ökar och rör sig mot högre medvetenhet. Du kan lämna vissa saker bakom dig för att gå vidare till det som ger dig mer glädje, större tillhörighet och tillgång till det kreativa flöde som är själva balansen i livet.

Det kommer fortfarande att hända saker längs din livsväg, men du kommer att i högre grad inse vad allt handlar om och hur du klarar av att möta olika situationer. Allt eftersom livet pågår kan du återkomma till texterna. Gamla idéer byts mot nya insikter. Det är som att lära sig flyga, men inte längre i cirklar utan direkt mot nya vackra mål.

Det här är till dig som vill ha en förändring i ditt liv och inte vet var du ska börja eller till dig som upprepar gamla mönster och vill förstå hur du får slut på det:

När du vill få till livet så att det fungerar.

När du vill känna glädje och kärlek.

När du vill känna vinden i ryggen, vara delaktig och närvarande.

Guiden visar steg för steg vägen fram till balans. Ett steg i taget mot ökad medvetenhet. Din unika kvalitet som medskapare i världen och ditt möte med dig själv bidrar inte bara till dig utan till oss alla.

 

Birgitta Segerblom socionom, diakon och spiritual healer har många års erfarenhet som coach i personlig och andlig utveckling, där hon medialt läser energier och livsmönster. 

I sin första bok "100 samtal med Claes" kanaliserar hon texter om livet efter döden och om att vara människa. Det här är hennes andra bok som visar vägen till en större medvetenhet.

 


Autor: Birgitta Segerblom
Seitenzahl: 174
Verlag: Förlagshuset Siljans Måsar KB
Sprache: Schwedisch
Format: Kartonage
ISBN: 9789188097422
Veröffentlichungsdatum: 20170115
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 362 gr
Gewicht_attribut: 362 gr