Hälsodagbok: För ditt välbefinnande & dina balans i livet

Artikelnummer: sg9789198564372

Kategorie: Sonstiges


25,78 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Boken för dig som strävar efter att få mer balans i livet med kost, träning, rutiner, återhämtning och på ett enkelt sätt kunna ?checka? av dagen och vara nöjd med din prestation, litet som stort.

För att få ett mer balanserat liv så handlar det inte bara om att träna och äta bra. Vissa dagar kommer du antagligen att misströsta och känna en besvikelse, vilket är helt ok eftersom det inte alltid är lätt. Glöm inte bort att berömma dig själv lite varje dag för det du gjort bra och är mest nöjd med, och dessutom reflektera över vad som har varit roligast och vad du är mest tacksam över under dagen. Att lyfta fram det positiva och hitta glädjen är en bra egenskap och något vi alla behöver öva oss på och då är det härligt att få ner dessa ord och tillfällen på papper också.

Hälsodagboken räcker i 12 veckor och är skapad för att du lättare ska kunna strukturera din vardag genom att göra medvetna val med kosten, planera din träning och motiveras till att röra på dig mer och samtidigt få dig att reflektera över dagsformen. Boken uppmuntrar dig också till att skriva ner dina kortsiktiga mål för dagen. Använd detta som en ?to-do-lista? eller för dina delmål. Vi vet att små steg kommer bli stora förändringar på sikt och att skriva ner och checka av att dessa blir gjorda, gör att du tar dig framåt.

SMART planering har flera olika varianter av böcker att välja på beroende på vad du tränar mestadels och om du vill ha med eller utan kost, med även böcker för ditt välbefinnande & din balans. Läs mer på www.smartplanering.se

Seitenzahl: 120
Verlag: SMART planering Sverige AB
Sprache: Schwedisch
Format: Spiralbindung
ISBN: 9789198564372
Veröffentlichungsdatum: 20190726
Produktnummer Verlag: 1581
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 250 gr
Gewicht_attribut: 239 gr