Här är jag, sänd mig

Artikelnummer: sg9789188927163

Kategorie: Sonstiges


19,67 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Ett missionsäventyr i vår tid. En berättelse om att höra ropet, göra sig tillgänglig och gå.

Micael Lundin fick sitt liv förvandlat på en missionsresa till Sovjet i början av 1980-talet. Han hörde ropet från sina kristna syskon bakom järnridån. Troende människor som längtade efter biblar, böcker och undervisning.
Lundin gjorde sig tillgänglig. Han sa till Gud: ?Om ingen annan vill åka, så gör jag det!?
Det blev starten på ett livslångt missionsäventyr. Lundin har smugglat biblar i Östeuropa, planterat församlingar och varit pastor i Tjeckoslovakien, arbetat med fadderverksamhet i Uganda och varit missionär i Indien.
Följ med på hans äventyrliga livsresa och upplev dramatiken på KGB-förhör och hemliga gudstjänster. Förundras över Guds övernaturliga handlande när Albanien öppnade upp sig för evangeliet eller när en gammal indisk kvinna blev mirakulöst helad från cancer, blindhet och förlamning.
I Här är jag, sänd mig delar Lundin med sig av lärdomar och erfarenheter, vunna under 40 års tid på missionsfältet. Som läsare rycks du med i passionen för de onådda, fylls av tacksamhet över alla mirakler och får se hur Gud kan göra stora saker genom vanliga människor.

Ur författarens förord:
Låt den här boken fylla ditt hjärta med tro och kom till insikten att om Gud har kunnat använda mig, då kan han även använda dig. Jag hörde ropet, gjorde mig tillgänglig och var lydig när Gud kallade. Sedan gjorde han resten.

Ur Per-Åke Eliassons förord
Boken du håller i din hand är en livsberättelse från en man som i unga år blev kallad av Herren och gjorde sig tillgänglig för ett missionsuppdrag som han nu levt med i nästan fyrtio år. Boken berättar om mycket av det som har hänt genom Micaels liv och tjänst och du får möta både spänning och dramatik och upptäcka hur en människas lydnad till Herren kan förvandla både människor, städer och länder.
Jag är oerhört tacksam för att Här är jag, sänd mig nu finns tillgänglig ? inte minst med tanke på en ung generation. Min övertygelse är att den kommer att inspirera och utmana många unga människor till att ge sina liv till det stora missionsuppdrag som Herren gett oss.

Autor: Micael Lundin
Seitenzahl: 208
Verlag: Sjöbergs Förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789188927163
Veröffentlichungsdatum: 20190603
Produktnummer Verlag: 3616
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 250 gr
Gewicht_attribut: 250 gr