Happy family - kids

Artikelnummer: sg9789198439021

EAN: 9789198439021

Kategorie: Sonstiges


24,21 €

inkl. 19% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Verklig närvaro, förståelse och gemenskap! Med denna samtalslek lär sig barnen att kommunicera och ökar förståelsen för olika perspektiv. Korten lämpar sig för familjer, skolor och fritids med barn mellan 6-12 år.

Kortleken består av 105 frågor som kan utvecklas till samtal där vuxna och barn får möjlighet att lära känna sig själva och varandra bättre. Runt varje kort finns följdfrågor som med fördel kan användas för öka förståelsen för varandra. Olika typer av frågor blandas för att man ska förenas i både allvar och skratt. Frågorna berör både vardagliga situationer, värderingar och roliga ämnen som lockar till skratt.

Hjälp barnen att förstå sig själva och sin omvärld. Samtal och närvaro stärker relationer och självkänsla!Kommentarer från användare:
För mig som har en tystlåten make och en åttaårig son som bara pratar Lego och TV ,så kom detta spel som en skänk från ovan! Det är djupare och lättsamma frågor blandat på ett kort vilket gör att man behåller barnets uppmärksamhet. Det har gett vår familj djupare konversationer och en hel del skratt vid middagsbordet. Jag hoppas nu även på ett spel för par/vuxna för att få maken att prata ännu mer. Jag rekommenderar detta spel för familjen som behöver få sina barn att öppna upp och prata om saker som sker i deras liv, skola mm.
/Anna

Vi är en relativt pratsam familj så jag tänkte först att vi inte skulle få ut så mycket av spelet – jag kunde inte haft mer fel. Spelet har öppnat dörrar och skapat en ny dynamik i våra samtal. Vi har det liggande framme på köksbordet och använder det nästan varje dag. Rekommenderas varmt!
/ Ylva

Autor: Madeleine de Jong
Seitenzahl: 37
Verlag: Amicitia Sweden
Sprache: Schwedisch
Format: Sonstiges
ISBN: 9789198439021
Veröffentlichungsdatum: 20180514
Produktnummer Verlag: 8977
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 200 gr
Gewicht_attribut: 200 gr