Helige Ande, är det du? : att skilja mellan äkta och falsk andlighet

Artikelnummer: sg9789187827686

EAN: 9789187827686

Kategorie: Philosophie und Religion


23,13 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Har du upplevt och varit med om att Gud verkat på ett påtagligt sätt under en gudstjänst? Har du samtidigt varit oberörd eller opåverkad av predikan eller lovsång i en annan gudstjänst? Hur kan man urskilja när den helige Ande verkar på ett äkta sätt och när en annan ande skapar manipulation?

Om den vita duvan är en symbol på den helige Ande, och gråduvan är en symbol på en falsk ande, hur kan du veta vilken av dem som har landat i din församling? Det många menar vara Andens verkliga närvaro är tyvärr allt för ofta ingenting annat än det som författaren kallar ”fejk-religion”.

Den respekterade teologen och bibelläraren R. T. Kendall förklarar lättförståeligt åtta huvudskillnader mellan den vita duvan och gråduvan och drar på biblisk grund paralleller till vår relation till den helige Ande. Upplev en förnyad känslighet och förståelse för den helige Ande, Hans närvaro och hur Han verkar när författaren ger en fascinerande inblick i vår tid och visar hur man kan upptäcka tecken på, och skilja mellan, äkta och falsk andlighet.Under 25 år var R. T. Kendall pastor i välkända Westminister Chapel i London. Han har skrivit över 50 böcker och studerat vid både Southern Baptist Theological Seminary och Oxford University. Han är en av vår tids mest respekterade förkunnare och bibellärare.”R. T. Kendall kombinerar vardagsnära sunt förnuft, en innerlig öppenhet för den helige Ande och total förtröstan på Skriftens tillförlitlighet.” Colin Dye, Kensington Temple, London

Autor: R. T. Kendall
Seitenzahl: 229
Verlag: Semnos förlag
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789187827686
Veröffentlichungsdatum: 20171016
Produktnummer Verlag: 3670
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 278 gr
Gewicht_attribut: 278 gr