Hitta rätt! : en musikspäckad skattjakt efter barns rättigheter

Artikelnummer: sg9789198506402

EAN: 9789198506402

Kategori: Övrigt


22,22 €

inkl. 7% Moms ,

Leveranstid: 6 - 7 arbetsdagar?Har du tid att titta på moln? Var kommer ditt namn ifrån? Känner du att du blir lyssnad på??

Välkomna med på en musikspäckad skattjakt efter barnets rättigheter!
Hitta Rätt! är ett handledningsmaterial fyllt av musik och kreativa idéer på hur vuxna tillsammans med barn kan utforska och förankra kunskaper om FN:s barnkonvention.

Med utgångspunkt i barns tankar kring barnkonventionen sammanflätar Ensemble Yria nyskriven musik, poesi, konventionstext till en mångbottnad och välklingande helhet som engagerar och berör. Häftet som är framtaget i samarbete med barnrättsexpert Åsa Ekman och illustrerat av Kati Mets, vänder sig främst till lågstadiet och bjuder på noter, fakta om barnrätt, diskussionsunderlag, och snillrika uppdrag. Musikalbumet med sina härliga arrangemang, som hör till häftet, hämtas via länk eller streamingtjänster.

Grammisnominerade Ensemble Yria - Cecilia Eurenius, Britta Forslund, Sara Ohlzon, Karin Westberg och Madeleine Wittmark - har tidigare gett ut musikböckerna "Flytande Form", "Sinnenas Spektakel" och "Längre än längst" på Gehrmans Musikförlag. Samtliga är musiker och musiklärare med rytmik som gemensam grund i sitt konstnärliga och musikpedagogiska arbete riktat till barn.

Från 1 januari 2020 är FN:s barnkonvention lag i Sverige, vilket gör Hitta Rätt! till ett viktigt och högst aktuellt material för alla som vill lära sig mer om barnets rättigheter!

Författare: Ensemble Yria
Antal sidor: 24
Förlag: Ensemble Yria
Språk: Svenska
Format: Häftad
ISBN: 9789198506402
Utgivningsdatum: 20190406
Produktnummer förlag: 9568
Leveransinfo: Lagervara hos leverantören i Sverige.
Vanligtvis kan vi därför leverera inom 6-7 dagar.
Leveranstiden beror dock på vilken veckodag du beställer.
Observera att boken ändå kan ta slut.
Vi uppdaterar våran shop mot leverantörens lagersaldo varje vecka.
Vikt: 93 gr
Gewicht_attribut: 93 gr