Hjärnskap

Artikelnummer: sg9789176979624

Kategorie: Hörbücher


19,82 €

inkl. 5% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Har du funderat över varför inget verkar fastna i minnet när du sitter och pluggar? Eller varför du känner dig okoncentrerad och stressad? Har du svårt att få balans mellan skola och fritid?

Hjärnskap ? för tonårshjärnanvänder sig direkt till dig som är tonåring. Det är ju din hjärna det handlar om och dina möjligheter att tänka annorlunda och må bättre. Här får du mängder av tips på vad du kan göra för att förbättra din vardag: förslag på studietekniker, sätt att vara kreativ och prestera bättre när du själv vill det, och vägar för att minska stressen.

Boken innehåller dessutom inspirerande berättelser om hur tonåringar och unga vuxna har skapat nya fungerande vanor i sina liv. Boken kan läsas av både ungdomar och vuxna, vilket underlättar förståelsen för vad tonårshjärnan behöver. I slutet av boken finns ett kapitel som vänder sig direkt till föräldrar.

Malin Gutestam har en magisterexamen i Neuroscience in Leadership vid Middlesex University i England samt är diplomerad i Brain Based Coaching. Hon arbetar sedan många år tillbaka som gymnasielärare i Helsingborg. Malin föreläser dessutom för näringslivet, högskolestudenter, intresseföreningar, myndigheter, pedagoger och föräldrar om modern hjärnforskning och hur den kan tillämpas för att skapa bättre förutsättningar för tänkande, lärande och kreativa processer.

För pilotstudien Unga hjärnor fick hon ta emot Helgepriset, Sveriges största lärarpris, för att skriva en bok baserad på studien. Resultatet blev Hjärnskap ? för tonårshjärnan.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 4 t. 43 min.
Uppläsare: Isabelle Hüttner Häggstrand och Tove Björemyr

Autor: Malin Gutestam
Verlag: Swann Audio
Sprache: Schwedisch
Format: MP3 CD
ISBN: 9789176979624
Veröffentlichungsdatum: 20170921
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 80 gr