Hur barnen tog makten

Artikelnummer: sg9789188917461

EAN: 9789188917461

Kategorie: Gesundheit, Beziehungen und persönliche Entwicklung


10,61 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Hur barnen tog makten borde vara obligatorisk läsning för alla som i sina verksamheter sysslar med barn; ja, för den delen, för alla som kan läsa! Christopher Gillberg   professor i Barn- & Ungdomspsykiatri    

En debatterande och underhållande bok om curlingpappor, tigermammor och om hur barnen blev kungar i vårt Bolibompaland. Har du barn, väntar barn eller jobbar med barn? Då är detta boken för dig! Vår oro för hur vi ska uppfostra våra barn har kanske aldrig varit större än idag. Experterna ger alla olika råd och idealen vi bär med oss påminner om de som syns i TV-programmet Solsidan. Samtidigt som vi inte får säga emot barnen eller tillrättavisa dem så varnar vi dem för allt. Den överbeskyddande föräldern har kommit att bli idealet. Inte konstigt eftersom experter berättar för oss hur sköra barnen är. Men barn är tåliga varelser. De är gjorda för att överleva vedermödor som vida överstiger dem som de kommer att utsatta för i dagens samhälle.

Så ta det lugnt. Genom att ignorera de flesta så kallade experter blir ni förmodligen både lugnare och tryggare i er roll som vuxna. Och genom att följa en del råd om vad man faktiskt vet kan barnuppfostring bli mycket mindre ångestfylld. Hur barnen tog makten handlar om hur vi kommit att uppfostra barn. Om man ens får göra det. Hur kommer vi hamna i en situation där ordet uppfostran nästan blivit ett skällsord?  

Sagt om boken:

Jag som fyrabarnsmamma använder David Eberhards böcker som en Bibel.  Magdalena Graaf  

Om författaren:

David Eberhard var under många år överläkare och chef på Psykakuten vid S:t Görans Sjukhus i Stockholm och arbetar idag som verksamhetschef på Prima Maria Beroendeklinik i samma stad. Hans tidigare böcker I trygghetsnarkomanernas land (2006), Ingen tar skit i de lättkränktas land (2009), Normalt? (2011) Hur barnen tog makten (inbunden 2013) och Det stora könsexperimentet (2018) har väckt stor uppmärksamhet och har alla blivit bästsäljare. Han är pappa till nio barn.


Autor: David Eberhard
Seitenzahl: 254
Verlag: Bladh by Bladh
Sprache: Schwedisch
Format: Taschenbuch
ISBN: 9789188917461
Veröffentlichungsdatum: 20200702
Produktnummer Verlag: 104
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht_attribut: 142 gr

Kunden kauften dazu folgende Produkte