Inbakad oxfilé à la Mustafa : familjen Babuba i Stockholm

Artikelnummer: sg9789198060300

EAN: 9789198060300

Kategorie: Sonstiges


24,97 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Oxfilé är lyxmat. Inbakad oxfilé, eller Beef Wellington som det också kallas, tillagas genom att rulla in en oxfilé i smördeg och grädda i ugn.

När Mustafa formar sin inbakade oxfilé så ser den på ytan aptitlig ut, men i själva verket finns det bara billig fyllning inuti, kikärter, potatis- och tomatpuré… Och framförallt, inte ett MILLIGRAM oxfilé. Inbakad oxfilé à la Mustafa är ett trick, att servera folk någonting annat än vad de tror att de får.

Mustafa, komikern som varken kan läsa eller skriva, använder sig av inbakad oxfilé för att lösa alla möjliga situationer och problem han ställs inför. Den senaste tiden har ”inbakad oxfilé à la Mustafa” varit den nya politiken lite överallt.

Han kan använda kändisar som George Bush, David Letterman, Mel Gibson, Karl Lagerfeld, och många andra… allt för att övertyga och manipulera med hjälp av humor, religion, politik.

Varsågod och stig in i Mustafas två skilda världar: från jasminförsäljare på stranden i Tunisien till Stureplan, Stockholms mest sofistikerat kvarter. Han kör sin flakcykel genom Stockholm i hopp om att träffa ”Mademoiselle Nordea, den levande Bankomaten”, som kan producera hans komedi.

Inbakad oxfilé à la Mustafa är humor, men humor är inte bara skämt och skoj. Den kan användas för andra saker också, den är bra för hälsan, för kroppen och själen, men också för att lära sig ett nytt språk och en ny kultur. Inbakad oxfilé à la Mustafa har översatts till engelska, franska, spanska, italienska och arabiska. Humor är det bästa sättet att lära sig ett nytt språk.

Autor: Nordin Dechicha
Seitenzahl: 364
Verlag: Nurabook
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789198060300
Veröffentlichungsdatum: 20121020
Produktnummer Verlag: 6256
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 518 gr
Gewicht_attribut: 518 gr