Inför Svenska/SVA 1 - En repetition av grundskolans svenska och svenska som andraspråk

Artikelnummer: sg9789147120512

EAN: 9789147120512

Kategorie: Kinderbücher


39,44 €

inkl. 7% USt. ,

Lieferzeit: 6 - 7 Werktage

Stk


Inför svenska/SVA 1, en repetition av grundskolans svenska och svenska som andraspråk vänder sig till elever som har läst modersmålssvenska eller svenska som andraspråk men som inte nått godkänt betyg. Utgångspunkten är syftet och kunskapskraven i Lgr11.

Läs mer
Inför svenska/SVA 1, en repetition av grundskolans svenska och svenska som andraspråk hjälper lärare och elever att fylla på där luckor finns inför kommande gymnasiestudier. Boken fokuserar på de grundläggande färdigheterna Läsa, Tala och Skriva. Argumentation i tal och skrift har ett eget kapitel. Dessutom finns centrala moment som Studieteknik, olika perspektiv på Språk samt Film och filmanalys med. Inför svenska/SVA 1 avslutas med ett översiktligt Litteraturhistorie-kapitel.
I Inför svenska/SVA 1 varvas tydliga genomgångar med ett stort antal uppgifter som befäster inlärningen. Här finns utdrag ur romaner, noveller, artiklar och annan sakprosa ? en del skrivet direkt för Inför svenska/SVA 1, en repetition av grundskolans svenska och svenska som andraspråk.
En nedladdningsbar lärarhandledning kompletterar boken.

Om författarna
Linda Odén har lång erfarenhet av arbete både på högstadiet och gymnasiet där hon bland annat har arbetat med elever på introduktionsprogrammet. Linda har också skrivit English from the beginning 1 och 2, och hon är en av författarna till det gymnasieförberedande läromedlet All In.


Autor: Linda Odén
Seitenzahl: 188
Verlag: Liber
Sprache: Schwedisch
Format: Geheftet
ISBN: 9789147120512
Veröffentlichungsdatum: 20160111
Produktnummer Verlag: 1489
Lieferinfo: Lagerware beim Lieferant in Schweden.
In der Regel können wir innerhalb von 6-7 Werktagen liefern.
Die Lieferzeit hängt aber davon ab, an welchem Wochentag Sie bestellen.
Bitte beachten, der Artikel kann trotzdem ausverkauft werden.
Wir erhalten wöchentlich eine Info vom Lieferant und aktualisieren danach.
Gewicht: 370 gr
Gewicht_attribut: 370 gr